Spanish Brass va ser premiat per partida doble en la segona edició dels guardons Carles Santos que es van lliurar al Teatre Principal de València.

El primer d’ells, en la categoria de millor disc de música de repertori clàssic i contemporani per XXX. Un CD publicat per a celebrar el 30è aniversari del grup amb música de Bach, Viktor Ewald, David Eccott, Jordi Griso, Victor Vallés, Voro Garcia, Heitor Villa-Lobos, Mariano Mores, Carlos Gardel, Omar Maderna o Emile Carra, entre d’altres.

El segon premi, en la categoria de millor disc de musica tradicional, va anar per Mira si hem corregut terres…, un projecte en col·laboració amb el cantant i guitarrista Carles Dénia en el qual fan un recorregut per la música tradicional valenciana i catalana que va des del cant d’estil o els versos d’Ausiàs March fins a la música popular més recent de Joan Manuel Serrat, Raimon o La Gossa Sorda amb magnífics arranjaments de Ramon Cardo.

Aquest projecte ha rebut també el Premi Espai Ter de Música 2019 del Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, que ha coproduït el CD.

Els premis Carles Santos de la Música Valenciana estan organitzats per l’Institut Valencià de Cultura, dependent de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i tenen com a objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la producció musical a la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...