BIOGRAFIA

Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol.

A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat a la gala dels Premis Príncipe de Asturias en 1995 i ha enregistrat la música de l’obra teatral La Fundación de Buero Vallejo per al Centro Damático Nacional i la banda sonora de la pel.lícula Descongélate, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo. En 2017 va rebre el I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana i en 2019, el Premi Espai Ter de Música de Torroella de Montgrí i dos premis Carles Santos de la Música Valenciana. En 2020 ha rebut el Premi Nacional de Música atorgat pel Ministeri de Cultura.

Ha publicat vint-i-vuit treballs discogràfics, entre ells dos DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seves múltiples facetes. Cada any organitza dos festivals de vent-metall: el Spanish Brass Alzira – SBALZ ( www.sbalz.com) i el Brassurround (www.brassurround.com)

Spanish toca amb trompetes i trombó Shires, trompa Paxman, trombó Courtois i tuba Melton; i també amb la nova aplicació BlackBinder. Spanish Brass utilitza fundes d’instruments Bags.

A més, rep el suport de l’Institut Valencià de Cultura i del Ministerio de Cultura-INAEM.

COMPONENTS

Spanish Brass
Quintet

Carlos Benetó
Trompeta
Juanjo Serna
Trompeta
Manolo Pérez
Trompa
Indalecio Bonet
Trombó
Sergio Finca
Tuba

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...