BIOGRAFIA

Amb 35 anys de trajectòria en el món de la música, Spanish Brass és un dels grups de cambra més dinàmics i consolidats del panorama musical internacional.

L’any 1996 va obtindre el Primer Premi del 6é Concurs Internacional per a Quintets de Metalls Ville de Narbonne (França), considerat el més prestigiós per a aquesta formació. En 2017 va rebre l’I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana i en 2019 el Premi Espai Ter de Música de Torroella de Montgrí. Té en el seu haver cinc premis Carles Santos atorgats per l’Institut Valencià de Cultura, pels seus CD XXX i Mira si hem corregut terres… (2019), Les Aventures de Monsieur Jules (2020), Spanish Brass (a) LIVE (2021) i Resurrección (2022).

En 2020 va rebre el Premi Nacional de Música en la modalitat d’Interpretació que atorga el Ministeri de Cultura d’Espanya.

A més d’haver publicat trenta-dos produccions discogràfiques, entre les que se inclouen tres dobles CD, han participat en alguns dels festivals més importants de música i realitzen gires per tot el món, ha tocat en la gala dels Premis Príncep d’Astúries en 1995, han gravat la música de l’obra teatral La Fundación de Buero Vallejo per al Centre Dramàtic Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongélate, de Félix Sabroso.

Paral·lelament, Spanish Brass organitza dos festivals dedicats als instruments de metall de caràcter internacional: el Festival Spanish Brass Alzira i el Brassurround, on es reuneixen cada any destacats solistes internacionals, grups els professors de metall.

Toquen amb trompetes i trombó Shires, trompa Paxman i tuba Melton i amb la nova aplicació BlackBinder. Spanish Brass utilitza i és propietari de la marca d’estojos d’instruments Bags i toca amb broquets i sordines Romera Brass.

A més, rep suport de l’Institut Valencià de Cultura i del Ministeri de Cultura-INAEM.

COMPONENTS

Spanish Brass
Quintet

Carlos Benetó
Trompeta
Juanjo Serna
Trompeta
Manolo Pérez
Trompa
Indalecio Bonet
Trombó
Sergio Finca
Tuba

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...