CONCERT

Spanish Brass amb cor

SINOPSI

L’any 2006 Spanish Brass va publicar junt amb l’Orfeó Valencià Navarro Reverter el CD Retaule de Nadal, amb repertori nadalenc adaptat per a quintet de metalls i cor.

Des d’aleshores, Spanish Brass ha col.laborat amb altres formacions corals com ara el Cor de Ràdio Televisió Espanyola, l’Orfeó Universitari de València o el cor Veus de Cambra.

Amb el Cor de RTVE, Spanish Brass, va estrenar la peça Magníficat, del compositor valencià Juan J. Colomer en la Semana de la Música Religiosa de Cuenca de 2018, que va ser retrasmés per TVE dins de la seua programació.

El programa de quintet de metalls i cor pot abastir múltiples possibilitats, com ara els concerts Retaule de Nadal o Joia en el món (tots dos amb repertori nadalenc), i els estils més variats de música, des de Dietrich Buxtehude, Johann Sebastian Bach, Claudio Monterverdi, Henry Purcell, Wolfgang A. Mozart, George Frideric Handel, passant per temes populars de sarsuela com El carro del Sol de J. Serrano o Bohemios de A. Vives, o d’autors tan originals com Antonio Carlos Jobim o Astor Piazzolla…

DESCARREGAR DOSSIER
Tornar a espectacles

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...