CONCERTS

…amb Banda

REPERTORI

Excursions.- Gregory Fritze
Cool Brass Five.- Ferrer Ferran
Tell me a Brass Story.- Jean-Claude Naude
Hernandiana.- José Rafael Pascual-Vilaplana
Fantasía Flamenca.- José Vte. Egea
Músics valencians pel món.- José Suñer Oriola
Brass Quintet Concerto.- Salvador Brotons

SINOPSI

Spanish Brass va presentar el 25 d’octubre de 2014, junt amb la Banda Municipal de Granada, Brass Quintet Concerto,  una peça del compositor Salvador Brotons per a quintet de metalls i banda fruit de l’aposta de Spanish Brass per ampliar el repertori per a la música de vent-metall i de su interés per col· laborar amb altres formacions.

Així, el grup ha anat creant un repertori per a quintet de metalls i banda compost per obres de compositors espanyols i estrangers que coneixen bé tant a Spanish Brass com a la formació de banda simfònica.

Algunes de les obres d’aquest repertori s’inclouen en el CD Tell me a Brass Story, entrevistar por Spanish Brass i la Banda Municipal de Música de Bilbao i que totes dues formacions presentaren oficialment en concert el 7 d’octubre de 2012 al Palau Euskalduna.

El projecte que us presentem és, per tant, un concert per a realitzar amb banda. La primera part seria amb obres per a quintet de metalls sol i en la segona part s’inclouria una obra a triar d’entre el repertori que us presentem.

Descarregar dossier

CD

TELL ME A BRASS STORY

CD

DE VENTS I TERRA
Tornar a espectacles

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...