Concert

Al·legories

REPERTORI

Al·legories, Voro García
Introducció
1. What’s this? (quintet de metalls)
2. Miralls trencats (solo tuba)
Transición (trombó)
3. Delicias y tentaciones (quintet de metalls)
Transición (quintet de metalls)
4. Al·legoria del vici
Transición (dansa)
5. Al·legoria de la liquidesa (quintet de metalls)

SINOPSI

L’al·legoria és una metáfora que tracta d’explicar contextualment una idea buscada. Podem definir Al·legories como una sèrie de metàforas sonores lligades entre si, que intenten acostar-se amb so a una idea entesa en un altre context. Al·legories de certes situacions de l’actualitat. Petjades sonores, on memòria es fa present com a escriptura.

L’al·legoria pretén donar una imatge sonora al que no té imatge. Dibuixar l’abstracte, fer “visible” el que només és conceptual. 

L’estructura de l’obra, d’unos 60 minuts de durada ve delimitada per la peça Al·legories de la liquidesa i una succesió d’altres al·legories, a manera de petjades sonores, com a representació metafòrica de diferents idees abstractes.

Si l’estructura temporal que sosté la vida és un àmbit ambivalent de presència i absència, la memòria trenca aquesta dialèctica de l’anihilació i permet aixecar sobre aquest néixer – perir que el temps comporta, la substància històrica, és a dir, una estructura formada com a residu d’aquest fluir temporal” (E. Lledó).

DESCARREGAR DOSSIER
Tornar a espectacles

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...