Mira si hem corregut terres...

SINOPSI

Carles Dénia i Spanish Brass havien recorregut moltes terres abans els seus camins es creuaren dalt d’un escenari per a gaudir de la música.

Mira si hem corregut terres… és un projecte basat, d’una banda, en cançons que tenen el seu origen en l’etapa històrica en la qual la cultura àrab estava arrelada en la península Ibèrica o que procedeixen de la tradició musical de la Corona d’Aragó. Aquesta fusió de cultures va donar com a resultat cançons que barrejaven elements vitals en la música com el ritme, que en la majoria de les vegades és ternari, i les melodies que tenen un clar tint morisc. D’altra banda, en temes contemporanis però molt populars de Raimon, Joan Manel Serrat o La Gossa Sorda.

A tot això cal unir els magnífics arranjaments de Ramon Cardo, un dels músics i compositor de jazz més reconeguts en l’àmbit nacional; ell va començar la seua carrera musical a través del folklore valencià de mans de sa mare, que va ser una gran intèrpret d’alguns dels pals que compilen el folklore valencià.

Després de Metalls d’Estil, aquest espectacle és una evolució en el qual s’ha volgut fer-li un volt i enfocar-lo des d’un punt de vista més modern, actual i més ampli.

DESCARGAR DOSSIER

NECESSITATS TÈCNIQUES

5  peus de micro amb la rosca fina
Consultar necessitats de so
1 micròfon per a presentar el concert
Camerins amb aigua mineral
Sala disponible 2 hores abans del concert

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...